De Ancienne Poste verwelkomt u aan een chef-kok voor een verrassingsproeverij. Op reservering wordt u ontvangen rond een semi-gastronomische 4 gangen die lokale producenten belicht, in een vriendelijke sfeer. We doen een beroep op een chef-kok die u kennis laat maken met de hartige en zoete lekkernijen in de regio.

Prijs: voeg 55 €/p, drankjes en wijn inclusief.


Anderzijds houdt Ancienne Poste, in samenwerking met de Federatie van Gîtes de Wallonie, zich aan het concept "Marmiton et Polochon": combineer het plezier van een verblijf in gastenkamers terwijl u deelneemt aan de bereiding van maaltijden kookworkshop, heel eenvoudig.

Katty Erhard, afgestudeerde chef-kok, eigenaar van het huis, deelt met zijn gastheren tips, kennis en goede adressen in de regio.

Prijs: voeg 65 €/p, drankjes en wijn inclusief.

v+¬g+¬
velouté tomate
saumon
sweet things
assiette tapas
blanquette P.Bocuse
chef 17 février
Couscous 2
chef du 17 février 4
chef du 17 février 5
communion4
dessert fraise
filet pur de porc pommes
gateau
IMG_0484
IMG_2070
salade c+¬sar
sarah2018 2
scampis saint val
scampis
tajine de thon
tarte fraise2
toast
traiteur noel 13
Pyramide

Show Cooking


Volwassenen en kinderen zijn van harte welkom om te leren koken terwijl ze plezier hebben. De workshops worden aangekondigd via de Facebook-pagina "chèvretfeuilles".

Menu ontwikkeling, cake ontwerp. Elke deelnemer vertrekt met zijn persoonlijke productie.Als u thuis een culinaire workshop of een diner met vrienden wilt organiseren, ondersteunt Chévretfeuilles u in uw project en helpt u bij het opzetten van het evenement. In dit geval profiteert de gastheer van gratis deelname.


L'Ancienne Poste

11, rue de l'Ancienne Poste

6900 Marloie

(Marche-en-Famenne)

Belgique

©Yves P 2020