Elke dag, op reservatie, open de Ancienne Poste voor u met een semi-gastronomisch menu (€ 63, 4 gangen, een gratis aperitif) wordt u aangeboden voor lunch en/of diner rond een gezellige en royale tafel.
U zult regionale producten kunnen ontdekken volgens de seizoenen en de manieren om ze te koken zonder afval. De producenten van de regio voorzien ons van producten van topkwaliteit en laten u kennismaken met grondstoffen die beloven uw smaakpapillen te laten sprankelen bij het proeven. De chef-kok deelt haar fabricagegeheimen met u en neemt u mee op de paden van hun herkomst. Het begeleidt u bij de ontwikkeling van uw menu rekening houdend met uw allergieën, intoleranties en vooral de producten die u niet lekker vindt.
Show Cooking
Volwassenen en kinderen zijn van harte welkom om te leren koken terwijl ze plezier hebben. De workshops worden aangekondigd via de Facebook-pagina "ancienneposte".
Menu ontwikkeling, cake ontwerp. Elke deelnemer vertrekt met zijn persoonlijke productie.
Als u thuis een culinaire workshop of een diner met vrienden wilt organiseren, ondersteunt Chévretfeuilles u in uw project en helpt u bij het opzetten van het evenement. In dit geval profiteert de gastheer van gratis deelname.
L'Ancienne Poste
11, rue de l'Ancienne Poste
6900 Marloie
(Marche-en-Famenne)
Belgique
©Yves P 2023